Hallo, welkom op mijn site, ik ben Ton van Wijnbergen en een liefhebber van motoren met name van het merk MV Agusta, naast mijn werk, ik heb een eigen assurantie kantoor, heb ik als hobby motorrijden en alles wat daar bij hoort, en het bouwen van o.a. deze website voor in de wintermaanden, deze site gaat over de MV Agusta periode totdat de nieuwe MV is herboren.

Met het maken van deze site, hoop ik dat anderen er ook een plezier aan hebben. Ik ben er net mee begonnen, regelmatig zullen er pagina’s bij gemaakt worden dus als je nu al op mijn site bent geweest, en zag er nog niet compleet uit, kom dan zeker later nog een keer kijken.

TTProgramma72

Zo is het allemaal begonnen, als jongen van 14 jaar oud naar de TT van Assen, in het jaar 1972. Het geluid van de MV is om te smullen. Geweldig !!!

Circuit Assen zoals het het bij lag in 1972

TTCircuit

Circuit Assen zoals het er nu bij ligt 2014

TT-assen-map

Zo is het begonnen

Agostini en "gevecht" met Hailwood

Agostinni

Giacomo Agostini, wie heeft er niet van genoten!!

Natuurlijk moest ik ook een keer een bezoek brengen aan de MV fabriek in Varese, Italië ( 2010 ). We waren die dag maar met z'n tweeën, dus hebben we een prive rondleiding gehad. Als je een keer in de buurt bent, is zeker een bezoek waard.

MVfabriekvarese

Je moet wel je bezoek van te voren aanmelden, dat kan via de link hieronder, klik op de foto van de fabriek!

Ik wens je veel plezier !!

Schermafbeelding 2014-02-08 om 23.01.01